Ontdek de beste bedrijven in Aalst

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Aalst

Vastgoedmakelaar Yoeri Sonck.jpg
vastgoedmakelaars
Vastgoedmakelaar Yoeri Sonck
9,2 (47)

Geboren in een handelshuis en na 12 jaar met andere makelaars te hebben samengewerkt heb ik een eigen vastgoedkantoor sedert 2014. Iedereen is welkom voor vrijblijvend advies of een realistische waardebepaling van een onroerend goed. Zowel voor verkoop als verhuur.

Alle dossiers worden van A tot Z afgehandeld op een professionele manier zodat u zich als eigenaar of als huurder geen zorgen hoeft te maken. Persoonlijke service is voor mij een héél belangrijk punt.

Door mijn kennis van bouwen ben ik sterk in het verkopen van te moderniseren woningen. De verkoop van bouwgronden is een specialisatie van mij, net zoals afbraakwerken al dan niet samen met een verkaveling. Samenwerken met professionals uit het vak is een absolute prioriteit (landmeters-advocaten-notarissen-bouwpromotoren-andere vastgoed experts).

Bankiers en diverse financiële adviesbureaus maken deel uit van mijn uitgebreid netwerk en vormen zonder twijfel een belangrijke meerwaarde voor mijn klanten.

U kan tevens beroep doen op mij als aankoopmakelaar. Ik ga dan met jullie mee naar jullie droomhuis om dit naar de juiste waarde te schatten en om scherp te onderhandelen.

Ik volg trends op gebied van milieubewust en energiebesparend bouwen, alsook de laatste ergonomische ontwikkelingen om u hierin te ondersteunen en te adviseren.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontvangen in mijn kantoor.
...

Gentse steenweg 400, Aalst