Ontdek de beste bedrijven in Aalst

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Aalst

Advocatenkantoor Stevens & Wallace - Advocaat Aalst-Dendermonde.jpg
advocaten
Advocatenkantoor Stevens & Wallace - Advocaat Aalst-Dendermonde
8,9 (39)

Zoekt u een advocaat in de regio Aalst-Dendermonde-Gent-Brussel?

Het advocatenkantoor Stevens & Wallace te Aalst is een modern en enthousiast advocatenkantoor dat een volledige en kwalitatief hoogstaande dienstverlening aanbiedt, zowel aan de bedrijfswereld (KMO’s, grotere bedrijven en multinationals) als aan particulieren.
De advocaten van Stevens & Wallace zijn makkelijk bereikbaar en verlenen een professionele service.

Wij staan u als cliënt bij, zowel bij het voorkomen (verstrekken van adviezen, voeren van onderhandelingen, opmaken van contracten), als bij het verhelpen van uw juridische problemen en het verdedigen van uw belangen in gerechtelijke procedures (zowel voor Belgische als buitenlandse rechtsinstanties en rechtbanken), tijdens arbitrages en deskundigenonderzoeken.
Wij zeggen u vooraf waarop het staat en maken een inschatting van de slaagkansen van uw eis of verweer.

Het kantoor heeft doorheen de jaren een bijzondere expertise opgebouwd inzake het ondernemingsrecht, bouwrecht en vastgoedrecht , alsook in het strafrecht, verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht (m.i.v. verkeersrecht, wanneer u bijvoorbeeld een dagvaarding voor de politierechtbank heeft ontvangen of het slachtoffer bent van een verkeersongeval), doch is door jarenlange ervaring ook ervaren in andere deelgebieden van het recht. Zo wordt u als cliënt voor elke rechtbank bijgestaan door een advocaat die uitblinkt in zijn vak, en die voor deze rechtbanken een uitstekende reputatie heeft opgebouwd.
...

Karel van de Woestijnestraat 4, Aalst