In september 2010 begon ik aan de studierichting "Hotel" op Techni Go te Aalst. Onze chefs Jacobs K. en Daumers M. waren grote voorbeelden voor mij, al gauw wilden ze met ons een stapje hoger gaan. In 2012 namen we met de school deel aan de wedstrijd van VLAM. Ik behaalde er de 1ste prijs van het best bereide varkensvlees.
In april 2016 heb ik de sprong genomen om mijn eigen zaak uit te bouwen Loro Bollono. De naam verwijst naar mijn studietijd gezien onze mini onderneming in mijn 6de jaar toen deze naam droeg.
Expertise
PizzeriaAziatische keukenThaise keukenBelgische keukenGourmetBuffetDessertsSandwichesBittergarnatuurInternationale keukenEuropese keukenHapjesWalking dinnerTraiteurItaliaanse keukenÀ la carteHapjes / FingerfoodDiner (á la carte)LunchIets andersBelgischItaliaansAziatischVlaamsFransMediterraansInternationaalOverigMinder dan 10 personen10-25 personen26-75 personenMeer dan 75 personen
Loading Title
Loading Content Row
Loading Content Row
Loading Content Row
Trustlocal Awards
info_outline
Top Score 2022
Foto's
Openingstijden
Openingstijden onbekend
Ervaring & vakmanschap
timelapse5 jaar actiefstar34 reviews
Checklist
info_outline
checkmarkKBO-gegevens gecontroleerd.
checkGratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Evenementen & Speciale Gelegenheden: specialisten in Aalst