trustlocal.be logo.png
De beste 350+ schilders voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

B.v.b.a. Camerlinckx & Zonen

Terkerkenlaan 13, Oudenaarde
40 jaar actief
8,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (10)
Kom in contact met B.v.b.a. Camerlinckx & Zonen
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over B.v.b.a. Camerlinckx & Zonen:

Bij Camerlinckx Schilder- en Decoratiewerken BV, streven we ernaar om uw huis of bedrijf te transformeren met onze uitgebreide reeks diensten. Onze expertise strekt zich uit van traditionele schilderwerken tot uitgebreide decoratiewerken. Of u nu op zoek bent naar behangwerken, vloerbekleding of raamdecoratie, wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw visie tot leven te brengen.

Onze toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail onderscheidt ons van de rest. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan onze hoge normen. Ons team van professionals is gepassioneerd over wat ze doen en streeft ernaar om elke klant tevreden te stellen met uitstekend vakmanschap en superieure klantenservice.

Bij Camerlinckx begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. We werken nauw met u samen om uw ideeën te begrijpen en te realiseren, en we zorgen ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

We zijn trots op onze reputatie voor betrouwbaarheid en integriteit. We respecteren uw privacy en verzamelen alleen de noodzakelijke gegevens om u de best mogelijke service te bieden. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

Bent u klaar om uw ruimte te transformeren? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe Camerlinckx Schilder- en Decoratiewerken BV uw visie tot leven kan brengen.
Lees meer...

Expertise

Buitenschilder
Binnenschilder
Schilderwerk Buiten
Schilderwerk Binnen
Weet ik nog niet, bespreek mogelijkheden
Verfroller
Verven
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

40 jaar actief
10 reviews
1 medewerkers

Reviews over B.v.b.a. Camerlinckx & Zonen

info_outline
Uitstekend 4,7
starstarstarstarstar_half
10 reviews uit 2 bronnen
Kom in contact met B.v.b.a. Camerlinckx & Zonen
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare schilders in de buurt