Ontdek de beste bedrijven in Sint-Niklaas

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Sint-Niklaas

Axel Lenaerts Makelaars Waasland (Axel Lenaerts Makelaars - Immo Sint-Niklaas).jpg
vastgoedmakelaars
Axel Lenaerts Makelaars Waasland (Axel Lenaerts Makelaars - Immo Sint-Niklaas)
8,8 (86)

JOUW VASTGOED, BUITENGEWOON GOED GEREGELD
Bij Axel Lenaerts makelaars vatten we onszelf en wat wij doen graag samen in vijf begrippen. Die plukken we niet zomaar uit de lucht: ze weerspiegelen onverkort de hoge vlucht die wij de laatste jaren namen.

Toonaangevend
Axel Lenaerts makelaars verfijnt zijn expertise in residentieel vastgoed al meer dan twintig jaar. In een sector die constant in beweging is, blijven ook wij vooruit denken. Veranderende woonvormen? Wetten die wijzigen? Door alle evoluties nauwlettend in de gaten te houden, scherpen wij onze ambities aan en verstevigen we onze positie elke dag.

Energiek
Wij hebben een brandende passie voor het vak. En dat merk je zodra je bij ons binnenstapt. Of wij bij jou. Ons enthousiasme biedt ons zuurstof, en wij hopen dat het ook voor jou verademend werkt. Wij nemen de tijd om constant op ontdekking te gaan naar nieuwe oplossingen om jou zo beter te kunnen begeleiden.

Slim
Toegegeven: wat wij doen, gaat om jouw geld. En daar springen wij absoluut omzichtig mee om. Transparantie is voor ons een kernbegrip. Net als creativiteit. Wij durven anders te kijken en denken. Om oplossingen te creëren die het vraagstuk niet zomaar invullen, maar zelfs omdraaien om betere resultaten te bereiken.

Persoonlijk
Voor ons draait de makelaardij niet om de omgang met gebouwen maar met de personen die erin leven. Wie of wat schuilt er echt achter het gezicht van onze klanten? We haspelen niet zomaar dossiers af, maar zetten je bewust mee aan het denken. Wat betekent dat voor jou? Je zet zelf een venster open naar andere mogelijkheden die soms verrassend uit de hoek komen.

Onderbouwd
Elk individu is anders en streeft andere doelen na. Daarom is geen enkel project hetzelfde. Voor ons vergt dat een grondige kennis van de markt, diepgaande expertise op verschillende vlakken en een stevige omkadering door verschillende specialisten. Alleen zo ben je zeker dat het traject dat wij samen afleggen ook tot een goed einde komt.
...

Parklaan 59, Sint-Niklaas
Pleisterwerken Molders.jpg
stukadoors
Pleisterwerken Molders
8,6 (8)

Pleisterwerken Molders is de stukadoor/plafonneerder uit Sint-Niklaas,
vooral actief in de regio Waasland zoals: Sint-Niklaas, Sinaai, Lokeren, Waasmunster, Belsele, Temse, Sint-Pauwels, Nieuwkerken-Waas, Puivelde, Stekene, Kruibeke, Bazel, Elversele, Hamme, Zele, Zeveneken, Daknam, Berlare, Zaffelare, Lochristi, Steendorp, Vrasene, Meerdonk, Kieldrecht, Beveren-Waas, Melsele, Haasdonk, Sint-Gillis-Waas, Bornem, Zwijndrecht, Burcht, Moerzeke, Moerbeke, Baasrode, Lebbeke, Ruiter, Heikant, Koewacht, Puurs, Willebroek, Verrebroek, Hillare, Doorslaar,
voor al uw pleister -en gyprocwerken.
PLEISTERWERKEN MOLDERS, DE STUKADOOR/PLAFONNEERDER VOOR AL UW BEZETTINGS -EN GYPROCWERKEN

Bent u op zoek naar een stukadoor/plafonneerder in de regio Waasland, dan bent u bij Pleisterwerken Molders uit Sint-Niklaas aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alle binnen bezettingswerken zowel nieuwbouw als renovatie en het cementeren van badkamers. Met reeds meer dan 10 jaar ervaring als bezetter zijn wij een vaste waarde in de regio Waasland. Bij ons kan u ook terecht voor alle Gyprocwerken zoals bijvoorbeeld : vals (verlaagd) plafond, scheidingswanden voorzetwanden. Ook voor kleinere plafonneerwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals bijvoorbeeld het opfrissen van uw bestaand pleisterwerk, door het aanbrengen van een dunne afwerklaag, zodat het er weer als nieuw pleisterwerk uitziet.

Naast bezettingswerken kan u bij ons ook terecht voor elastische kitvoegingen zoals afkitten van ramen en deuren, opspuiten van plinten of het opnieuw kitten van de voegen in uw badkamer. Twijfel dus niet en kies voor een professioneel stukadoor!
...

Luitentuitstraat 14, Sint-Niklaas