Ontdek de beste bedrijven in Sint-Niklaas

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Sint-Niklaas

Axel Lenaerts Makelaars Waasland (Axel Lenaerts Makelaars - Immo Sint-Niklaas).jpg
vastgoedmakelaars
Axel Lenaerts Makelaars Waasland (Axel Lenaerts Makelaars - Immo Sint-Niklaas)
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (181)

JOUW VASTGOED, BUITENGEWOON GOED GEREGELD
Bij Axel Lenaerts makelaars vatten we onszelf en wat wij doen graag samen in vijf begrippen. Die plukken we niet zomaar uit de lucht: ze weerspiegelen onverkort de hoge vlucht die wij de laatste jaren namen.

Toonaangevend
Axel Lenaerts makelaars verfijnt zijn expertise in residentieel vastgoed al meer dan twintig jaar. In een sector die constant in beweging is, blijven ook wij vooruit denken. Veranderende woonvormen? Wetten die wijzigen? Door alle evoluties nauwlettend in de gaten te houden, scherpen wij onze ambities aan en verstevigen we onze positie elke dag.

Energiek
Wij hebben een brandende passie voor het vak. En dat merk je zodra je bij ons binnenstapt. Of wij bij jou. Ons enthousiasme biedt ons zuurstof, en wij hopen dat het ook voor jou verademend werkt. Wij nemen de tijd om constant op ontdekking te gaan naar nieuwe oplossingen om jou zo beter te kunnen begeleiden.

Slim
Toegegeven: wat wij doen, gaat om jouw geld. En daar springen wij absoluut omzichtig mee om. Transparantie is voor ons een kernbegrip. Net als creativiteit. Wij durven anders te kijken en denken. Om oplossingen te creëren die het vraagstuk niet zomaar invullen, maar zelfs omdraaien om betere resultaten te bereiken.

Persoonlijk
Voor ons draait de makelaardij niet om de omgang met gebouwen maar met de personen die erin leven. Wie of wat schuilt er echt achter het gezicht van onze klanten? We haspelen niet zomaar dossiers af, maar zetten je bewust mee aan het denken. Wat betekent dat voor jou? Je zet zelf een venster open naar andere mogelijkheden die soms verrassend uit de hoek komen.

Onderbouwd
Elk individu is anders en streeft andere doelen na. Daarom is geen enkel project hetzelfde. Voor ons vergt dat een grondige kennis van de markt, diepgaande expertise op verschillende vlakken en een stevige omkadering door verschillende specialisten. Alleen zo ben je zeker dat het traject dat wij samen afleggen ook tot een goed einde komt.
...

Parklaan 59, Sint-Niklaas
Kantoor Céline Manfronelli.jpg
boekhouders
Kantoor Céline Manfronelli
9,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (6)

WELKOM BIJ KANTOOR CELINE MANFRONELLI

“Onze klanten hebben geen nummer, maar wel een gezicht.”

Kortom, als ondernemer bent u steeds bezig met de kern van uw zaak, het uitbouwen van een succesverhaal en moeilijkheden ombuigen tot opportuniteiten.

Hierin een partner vinden die zich bezighoudt met de financiële kant van de zaak, is onmisbaar. Als boekhoudkantoor willen wij graag samen met u de uitdaging aangaan van de opstart tot het overlaten van uw onderneming.

Wij bieden graag een klankbord voor boekhouding, fiscaliteit, financiële begeleiding en analyses van uw zaak. De belangrijkste focus is steeds een totaalpakket bieden voor de klant waarbij volledige begeleiding centraal staat.

5 REDENEN OM ONS TE BELLEN:

1 Klanten hebben bij ons geen nummer, wel een gezicht

Een persoonlijke aanpak is prioriteit nummer 1. Wij willen u leren kennen, waarmee we niet enkel uw zaak bedoelen, maar ook u als persoon. Om een correct advies te geven, dienen we door uw bril de zaken te kunnen bekijken en dit kan alleen maar als alles bespreekbaar is en we uw toekomstvisie of dromen leren kennen, voor een lange termijn samenwerking en advies in deze richting.

2 The time is now!

De tijd van uw cijfers pas te ontvangen, 8 maanden na het boekjaar is voorbij. Wij focussen op de toestand van vandaag, zodat u tijdig kunt bijsturen en steeds weet waar u staat met up-to-date informatie. Dankzij de investeringen in IT en automatisatie, slagen we er ook in om u hier meer en meer in te betrekken en dus het maximale uit uw boekhouding te halen.

3 Geen verrassingen meer

Wij willen niet dat u dient wakker te liggen van uw boekhouding, we volgen mee in uw dossier met de bedoeling alles onder controle te hebben en niet voor onaangename verrassingen te staan. Dit wil zeggen dat wij u zullen informeren indien uw fiscale druk te hoog wordt, uw sociale bijdragen niet correct ingeschat worden en of er zich eventueel bepaalde evoluties voordoen in uw cijfers.

4 Klein kantoor, grootse aanpak

Hoewel we “klein” zijn in de wereld van de accountancy-giganten, hebben we wél een grootse aanpak om mee te evolueren naar het kantoor van de toekomst. De meerwaarde van een accountant zit niet in het snel verwerken van facturen, maar wél in wat er met deze informatie gebeurt. Vandaar zetten wij in op automatisatie, zodat input tot een minimum kan herleid worden & komt er meer tijd vrij om in het dossier van de klant te duiken. Heeft u bepaalde uitzonderingen in uw dossier? Geen nood, we hebbben ons omringd met specialisten die steeds voor een tussenkomst kunnen zorgen in uw dossier.

5 Go the extra mile, it's never crowded there

In onze aanpak staat de klantenrelatie op 1. Onze mensen engageren zich ook om de beste dienstverlening op uw maat te kunnen brengen. Los van de zakelijke kant, dient u zich thuis te voelen bij ons. Dit impliceert dat wij ons uiterste best zullen doen om u te assisteren in wat uw specifieke noden zijn, met de bedoeling uw klankbord te worden in ondernemen.
...

werkgebied Sint-Niklaas
Goddeeris.jpg
vloerverwarming-installateurs
Goddeeris
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (56)

Bij Goddeeris streven we naar uitmuntendheid in al onze projecten. Met jarenlange ervaring en expertise in diverse industriële sectoren, bieden we hoogwaardige installaties en uitstekende service aan onze klanten. Of het nu gaat om het ontwerpen, installeren of onderhouden van industriële piping, HVAC of sprinkler systemen, we leveren oplossingen die voldoen aan de strengste normen en eisen.

Onze brede expertise stelt ons in staat om de complexiteit en uitdagingen van uw bedrijf te begrijpen. Of u nu actief bent in de chemie-, farmaceutische sector, voedingsverwerking of energieopwekking, wij hebben de kennis en expertise om oplossingen op maat te bieden. Onze ervaren technici zijn bekend met gerelateerde termen zoals procesleidingen, drukvaten, stoomleidingen, en nog veel meer.

Bij Goddeeris begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpen en installaties die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen. We zorgen voor optimale comfort, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid in uw industriële faciliteit.

Bent u op zoek naar een uitdagende carrière in de HVAC, piping, sprinkler of service afdeling? Bij Goddeeris zijn er verschillende openstaande functies waarin u uw technische vaardigheden en expertise kunt benutten.

Wilt u meer weten over hoe Goddeeris uw bedrijf kan helpen? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.
...

werkgebied Sint-Niklaas