Ontdek de beste bedrijven in Sint-Niklaas

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Sint-Niklaas

Axel Lenaerts Makelaars Waasland (Axel Lenaerts Makelaars - Immo Sint-Niklaas).jpg
vastgoedmakelaars
Axel Lenaerts Makelaars Waasland (Axel Lenaerts Makelaars - Immo Sint-Niklaas)
9,1 (177)

JOUW VASTGOED, BUITENGEWOON GOED GEREGELD
Bij Axel Lenaerts makelaars vatten we onszelf en wat wij doen graag samen in vijf begrippen. Die plukken we niet zomaar uit de lucht: ze weerspiegelen onverkort de hoge vlucht die wij de laatste jaren namen.

Toonaangevend
Axel Lenaerts makelaars verfijnt zijn expertise in residentieel vastgoed al meer dan twintig jaar. In een sector die constant in beweging is, blijven ook wij vooruit denken. Veranderende woonvormen? Wetten die wijzigen? Door alle evoluties nauwlettend in de gaten te houden, scherpen wij onze ambities aan en verstevigen we onze positie elke dag.

Energiek
Wij hebben een brandende passie voor het vak. En dat merk je zodra je bij ons binnenstapt. Of wij bij jou. Ons enthousiasme biedt ons zuurstof, en wij hopen dat het ook voor jou verademend werkt. Wij nemen de tijd om constant op ontdekking te gaan naar nieuwe oplossingen om jou zo beter te kunnen begeleiden.

Slim
Toegegeven: wat wij doen, gaat om jouw geld. En daar springen wij absoluut omzichtig mee om. Transparantie is voor ons een kernbegrip. Net als creativiteit. Wij durven anders te kijken en denken. Om oplossingen te creëren die het vraagstuk niet zomaar invullen, maar zelfs omdraaien om betere resultaten te bereiken.

Persoonlijk
Voor ons draait de makelaardij niet om de omgang met gebouwen maar met de personen die erin leven. Wie of wat schuilt er echt achter het gezicht van onze klanten? We haspelen niet zomaar dossiers af, maar zetten je bewust mee aan het denken. Wat betekent dat voor jou? Je zet zelf een venster open naar andere mogelijkheden die soms verrassend uit de hoek komen.

Onderbouwd
Elk individu is anders en streeft andere doelen na. Daarom is geen enkel project hetzelfde. Voor ons vergt dat een grondige kennis van de markt, diepgaande expertise op verschillende vlakken en een stevige omkadering door verschillende specialisten. Alleen zo ben je zeker dat het traject dat wij samen afleggen ook tot een goed einde komt.
...

Parklaan 59, Sint-Niklaas
Patrickskeuken.jpg
traiteurs
Patrickskeuken
9,5 (23)

Patrickskeuken is gegroeid door mijn jarenlange werk in vleesindustrie en Keurslagers en van mijn hobby mijn werk gemaakt door de vele ondersteuning van mijn gezin.
Daarom onze logo Patrickskeuken & Family.
Wekelijks worden onze Vis en Vleesschotels besteld alsook onze ruime belegde broodjes op jullie feesten particulieren of bedrijven.
Onze Tapas planken gaan ook vlot de deur uit.
En wat zeker niet mag ontbreken zijn onze jaarlijkse bbq voor al jullie feesten vooral op communie als op verjaardagsfeesten enz……
De TOP op de bbq zijn de Cote a los een succes met zijn heerlijke sausen en vele salades.
Mijn dochter Juno is de rechterhand en zorgt voor het buffet samen met een vriend en voor grote groepen werken mijn vrouw en twee zonen ook mee en regelmatig met jobstudenten.
Onze feesten starten we een groep vanaf 20 personen tot 100 personen.
Indien de groep minder dan 20 Volwassenen zijn is er een bijkomende regel wat we toelichten bij ons vooraf bezoek aan huis.

De specialiteit van het huis zijn onze Vol au vent en Varkenswangen in Luikse saus op grootmoeders wijze.
Alles wordt vers aangekocht en verwerkt en het aankopen gebeurd door mezelf.
Zo gebeurd het aankopen van varkensvlees van varkens gekweekt in Nederzwalm waar de varkens met veel liefde grootgebracht worden in de Zwalmbeekhoeve.

Wij beschikken ook over de Smiley het hoogste dat je kan verdienen bij de keuringsdienst van het F.A.V.V. ( zie foto )
Wat wil zeggen dat we werken onder de beste hygiëne waar geen vuiltje aan de lucht is.

Alles is betaalbaar bij Patrickskeuken en luisteren naar de wensen van de klant en volgens hun budget.

Bij ons gaat niemand van tafel met honger geleerd van mijn grootmoeder 😉

Ik zou zeggen tot ziens dan maar.
...

werkgebied Sint-Niklaas