trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Art-Construction

Hermesstraat 24, Zaventem
28 jaar actief
8,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (16)
Kom in contact met Art-Construction
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Art-Construction:

Art Construction is uw betrouwbare partner vanaf het eerste idee tot de voltooiing van uw project. Samen met u denken, structureren, creëren, inrichten en transformeren we uw binnenruimtes. Ons multidisciplinaire team ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw behoeften en wensen. Met onze originele, unieke en moderne concepten zullen uw ruimtes de aandacht trekken en een gevoel van welzijn bieden aan iedereen die binnenkomt. Of het nu gaat om uw winkel, restaurant, bar, wijnkelder, kantoren, huis of appartement, onze aandacht voor detail en onze passie voor goed werk zullen het verschil maken.

Onze diensten omvatten verlichting, interieurdecoratie, schilderwerk, tegelvloeren en -muren, montage en creatie van meubels, elektriciteit, loodgieterij en sanitair. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw toekomstige interieurproject te bespreken. We zullen met plezier een offerte voor u opstellen.

Met meer dan 15 jaar ervaring en een constante evolutie om onze klanten het beste te bieden, onderscheiden we ons door professionaliteit en vakmanschap in al uw projecten. Ons ervaren team zal u adviseren en begeleiden gedurende de gehele ontwikkeling van uw werkzaamheden. We bieden diensten aan zowel particulieren als professionals en garanderen werk van de hoogste kwaliteit, terwijl we eco-verantwoordelijk blijven.

Bij Art Construction zijn kwaliteit, professionaliteit, ervaring en transparantie de sleutelwoorden. Onze teamleiders leiden hooggekwalificeerde en ervaren arbeiders die aan de behoeften van uw project kunnen voldoen, hoe specifiek het ook is. We hebben ook een nieuwe service opgezet voor al uw kleine of dringende werkzaamheden: Art Maintenance. Een onverwachte gebeurtenis? We reageren in een recordtijd!

Bij Art Construction gaat het niet alleen om interieurinrichting. We creëren ook op maat gemaakt meubilair en kunnen op een creatieve manier voldoen aan uw meest specifieke en originele wensen. We passen ons aan uw universum aan en als u dat wenst, helpen we u om uw visie te verduidelijken en tot leven te brengen. Uw ruimtes zullen de aandacht trekken en een gevoel van welzijn bieden aan iedereen die binnenkomt.

Bent u klaar om uw interieurproject te starten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte!
Lees meer...

Expertise

Nieuwbouw
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Vandaag geopend - Sluit om 18:00
Maandag
-
07:00 tot 18:00
Dinsdag
-
07:00 tot 18:00
Woensdag
-
07:00 tot 18:00
Donderdag
-
07:00 tot 18:00
Vrijdag
-
07:00 tot 18:00
Zaterdag
-
Gesloten
Zondag
-
Gesloten

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

28 jaar actief
16 reviews
1 medewerkers

Lid van

Confederatie Bouw

Reviews over Art-Construction

info_outline
Uitstekend 4,5
starstarstarstarstar_half
16 reviews
Kom in contact met Art-Construction
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt