Ontdek de beste bedrijven in Brugge

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Brugge

Mr. Franklin.jpg
advocaten
Mr. Franklin
10,0 (63)

WAAROM MR. FRANKLIN?

01-PERSOONLIJK
Nice to meet you! Mr. Frankin is er ten dienste van u. We bieden een snelle service en een persoonlijke aanpak op maat. Tevens willen we dicht bij onze klanten staan, zodat wij hun business beter begrijpen en hen dan ook proactief kunnen bijstaan. Juridische procedures zijn immers tijdrovend, vergen negatieve energie en de afloop blijft veelal onzeker. Des te sneller potentiële problemen kunnen getraceerd worden, des te efficiënter deze aangepakt kunnen worden en des te meer kans ook dat gerechtelijke procedures vermeden kunnen worden.

02-INNOVATIEF
Mr. Franklin staat voor hedendaagse invulling van advocatuur. We staan niet alleen onze cliënten bij in de juridische omkadering van innovaties en nieuwe technologieën maar trekken dit ook door naar de werking van ons eigen kantoor. Zo werken we met vaste tarieven en abonnementsformules. Tevens gebruiken wij de nieuwste technologieën ter bescherming van uw gegevens zoals een end-to-end encrypted cloud en blockchaintoepassingen.

03-INFORMATIEF
Bij Mr. Franklin willen we u helder informeren. Daarom delen we met de Franklin Academy onze kennis met onze klanten. Dit gebeurt zowel door het publiceren van relevante artikels in onze nichedomeinen die u gratis kan lezen op onze website als door het geven van seminaries en opleidingen in onze rechtsdomeinen. De lezingen gebeuren op ons kantoor, op verplaatsing in samenwerking met externe partners of in-house bij onze klanten.

04-DUIDELIJK
Mr. Franklin staat voor duidelijke en transparantie communicatie, zowel in uw dossier als in onze tarieven. Teksten worden op een leesbare manier opgemaakt en onze communicatie is steeds helder en to-the-point. Bij onze erelonen werken we zoveel als mogelijk met vaste tarieven en abonnementsformules zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
...

Lieven Bauwensstraat 20, Brugge
Verlinde Edmond, uitvaartcentrum met aula.jpg
begrafenisondernemers
Verlinde Edmond, uitvaartcentrum met aula
8,4 (13)

Een Brugs familiebedrijf, reeds 45 jaar uw steun en toeverlaat voor een waardige uitvaart
Een plichtsbewuste, eerlijke dienstverlening en stijlvolle rouwbegeleiding zijn ons visitekaartje.

Wij bieden U een ingetogen ruimte waar afscheid nemen in een serene en respectvolle sfeer kan gebeuren. Onze stijlvolle aula biedt plaats aan ruim 120 personen. Er kunnen uitvaartplechtigheden doorgaan aangepast aan verschillende levensbeschouwingen.

Via livestream kan de uitvaartdienst ook op verplaatsing gevolgd worden.

45 jaar een familiebedrijf, zelfstandig & onafhankelijk. In 1975 nam Edmond Verlinde de begrafenisonderneming over van Marcel Demeyer in de Eekhoutstraat te Brugge. Het beroep had hij geproefd bij Ignace Geerolf, begrafenisondernemer, schrijnwerker en zijn toenmalige schoonvader.

Na vele jaren ervaring als begrafenisondernemer en ceremoniemeester drong zich de bouw op van een uitvaartcentrum. In november 1995 werden de deuren geopend van ons funerarium. We kozen voor een gemakkelijk bereikbare locatie met veel parkeergelegenheid in hartje Sint-Andries, op de hoek van de Zandstraat en de Pastoriestraat.

De eenmanszaak van Edmond werd omgevormd tot een vennootschap met familiaal karakter. Zoon Peter verliet het onderwijs, waar hij als leerkracht godsdienst werkzaam was, en trad in de voetsporen van zijn vader om het funerarium samen met echtgenote Marijke uit te baten. Enkele evoluties binnen de uitvaartsector waren de drijfveer om ons funerarium te herdenken en te hertekenen. Op 1 oktober 2013 vingen de verbouwingswerken aan.

Op 15 februari 2014 openden we de deuren van een totaal vernieuwd rouwcentrum. Strakke lijnen ademen tijdloosheid, rust, sereniteit en degelijkheid uit. De storm van overnames binnen onze sector door Amerikaans en Nederlands grootkapitaal lieten wij overwaaien. We geloven nu des te meer in ons Brugs familiebedrijf met attente en stijlvolle dienstverlening voor families die met een overlijden worden geconfronteerd. Plichtsbewuste en eerlijke dienstverlening en stijlvolle rouwbegeleiding blijven het visitekaartje van ons uitvaartcentrum.
...

Zandstraat 332, Brugge