trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

FS Workx

Polderstraat 132, Koksijde
8 jaar actief
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (7)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij FS Workx
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over FS Workx:

FS Workx is een gerenommeerd bouwbedrijf dat zich specialiseert in nieuwbouw en renovatie, met een bijzondere expertise in betonwerken. Onze kernwaarden zijn perfectie, vakmanschap en kwaliteit, die ons beleid en onze werkwijze bepalen. We zijn trots op onze boeiende en veelzijdige projecten die we in samenwerking met toparchitecten realiseren.

Onze handelsvisie is gebaseerd op een goede relatie met de klant en directe communicatie met de bouwheren. We zijn altijd op zoek naar ervaren metsers en bekisters om ons team te versterken en onze klanten de beste service te bieden.

Bij FS Workx realiseren we uw bouwdroom! We streven naar persoonlijk contact en een vlotte, klantgerichte samenwerking. Of het nu gaat om de bouw van een nieuwe woning, een totale renovatie of de uitbreiding van uw bestaande woning, wij staan voor u klaar.

We zijn ook experts in betonwerken, van waterdichte betonkelders tot op maat gemaakte zwembaden. Onze betonconstructies zijn waterdicht en kunnen in zichtbeton of traditioneel beton worden gestort, afhankelijk van uw voorkeur.

Bij FS Workx zetten we onze ervaring in de bouwwereld graag in om uw woning de perfecte 'finishing touch' te geven. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe oprit of uw woning een nieuwe look wilt geven, wij zorgen voor een snelle en kwaliteitsvolle uitvoering.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Aarzel dan niet om een gratis offerte aan te vragen. We kijken ernaar uit om samen met u uw bouwproject te realiseren.
Lees meer...

Expertise

Bouwadvies
Tegelwerk
Nieuwbouw
Herstelwerkzaamheden
Uitbouw
Renovatie
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

8 jaar actief
7 reviews
1 medewerkers

Lid van

Safety My Priority
Confederatie Bouw

Reviews over FS Workx

info_outline
Zeer goed 4,3
starstarstarstarstar_half
7 reviews uit 2 bronnen
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij FS Workx
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt