trustlocal.be logo.png
De beste 350+ schilders voor u
ContactOver onsErvaringReviewsFAQ

Tourlouse bvba

Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Kruierstraat 5, Koksijde
058680103
90 jaar actief
9,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (11)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Tourlouse bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Tourlouse bvba:

De firma Tourlouse, gevestigd in Oostduinkerke, bestaat meer dan 85 jaar en wordt gedragen door de ervaring, creativiteit en het enthousiasme van zaakvoerder Laurent Tourlouse. Laurent (3e generatie) weet de kwaliteit en traditie van het familiebedrijf in de verf te zetten. Elke opdracht, voor particulier of bedrijf, wordt met de grootste zorg afgewerkt.
Laurent doet hoofdzakelijk schilderwerken zowel binnen als buiten, maar biedt ook nog veel meer. Hij is ook gespecialiseerd in alle behangwerken, van gewoon tot zwaar textiel of vlies in alle maten en kleuren. U mag er op rekenen dat het aanbrengen hiervan tot in de kleinste puntjes wordt verzorgd.
Ook heeft Laurent jarenlange praktijkervaring in het plaatsen van diverse technieken om speciale en unieke accenten te leggen, waardoor uw interieur die extra decoratieve waarde krijgt. Geen enkele techniek is hem onbekend. Tot slot is het leggen van nieuwe vloerbekleding ook mogelijk, naargelang uw wensen kan het bedrijf Tourlouse bij u zowel vasttapijt als laminaat plaatsen. Steeds met oog voor perfectie en kwaliteit.
Lees meer...

Expertise

Schilderwerk Binnen
Verfroller
Behangen
Kaleien
Schilderwerk Buiten
Verven
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op maandag om 08:00
Maandag
-
08:00 tot 19:00
Dinsdag
-
08:00 tot 19:00
Woensdag
-
08:00 tot 19:00
Donderdag
-
08:00 tot 19:00
Vrijdag
-
08:00 tot 18:00
Zaterdag
-
08:30 tot 12:30
Zondag
-
Gesloten

Waarom voor ons kiezen?

Productkennis, praktijkervaring met diverse technieken én advies

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

90 jaar actief
11 reviews
1 medewerkers
38 jaar ervaring

Lid van

Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf

Reviews over Tourlouse bvba

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
11 reviews uit 2 bronnen

FAQ - veelgestelde vragen aan Tourlouse bvba

Waarom bent u begonnen met dit type werk?
Ondertussen is Jonas 4de generatie schilder van de familie Tourlouse. Bij onze familie is het niet waar het bloed niet gaan kan, maar eerder waar de verf niet gaan kan.
Het zit in onze genen en samen met Laurent (reeds 35 jaar schilder) vormen ze het gouden duo om het schildersbedrijf alle eer aan te doen van hun voorvaderen.
Hoeveel ervaring heeft u in deze branche?
Reeds 88 jaar bestaat het bedrijf dit jaar.
Laurent werd reeds 35 jaar als schilder, Jonas kwam eerder dit jaar mee in de zaak.
Wat kunt u vertellen over je werkwijze?
Jonas komt altijd eerst ter plaatse kijken wat de werken precies inhouden, bespreken met wat de klant wil staat hierin centraal. Uiteraard met een gezond evenwicht naar haalbaarheid. Een transparante communicatie is voor ons van groot belang.
Wensen worden omgezet in adviezen en vervolgens gaat Jonas zijn huiswerk maken om een deftig en volledige offerte op te maken.
Deze wordt nadien besproken bij de klant ter plaatse samen met het bekijken welke kleurencombinaties kunnen genomen worden.
Eenmaal we tot een akkoord komen qua prijszetting en timing om de werken op te starten kunnen wij daadwerkelijk doen waar we gepassioneerd dagelijks mee bezig zijn: een huis, volledig uw thuis maken!
Welke relevante opleidingen of trainingen heeft u gevolgd?
Opleidingen werden reeds gevolgd voor het plaatsen van speciale technieken. Maar familie-gebonden hechten wij het meeste waarde aan de leerschool van onze eigen leermeesters Cyriel (1ste), Werner (2de) en Laurent (3de generatie) Tourlouse.
Waarom zouden klanten voor u moeten kiezen?
Wij zijn sinds jaar en dag gefocust op het werken voor particuliere klanten. Waarbij wij gaan voor een naadloze afwerking die tot in de puntjes is verzorgd. Op ieder werk waar wij komen is telkens één van beide zaakvoerders aanwezig wat de werken zeker bevorderd en alleen maar ten goede komt.
Wat is handig om te weten over uw prijzen (kortingen of extra kosten)?
Wij rekenen voor het opmaken van een offerte met bijhorende opmeting, nabespreking en kleuradvies een forfaitaire kostprijs van 75 euro excl. btw.
Bij het goedkeuren van de offerte, is deze kostprijs opgenomen in de overeengekomen totale prijs.
Welk advies zou u geven aan klanten die op zoek zijn naar een bedrijf uit uw branche?
Kies een schilder die spreekt uit passie voor zijn vak! Kies voor een vakman die net dat tikkeltje meer biedt in service. Die net gaat voor die fijnere afwerking, die zorgt dat het eindwerk van een verbouwing, nieuwbouw of opfriswerk u terug helemaal thuis laat voelen in het gebouw waar u zich het meest van allemaal op uw gemak voelt, uw thuis is.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Tourlouse bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare schilders in de buurt