trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Rabaut

Duinenweg 353, Middelkerke
22 jaar actief
8,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (6)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Rabaut
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Rabaut:

Rabaut Construct is een gerenommeerd bouwbedrijf dat zich onderscheidt door zijn expertise in het ontwerpen en bouwen van luxe woonappartementen. Met een breed scala aan appartementen variërend van 83 tot 145 m², bieden we woningen met één, twee of drie slaapkamers, perfect afgestemd op uw behoeften en wensen. Onze appartementen zijn strategisch gelegen in het hart van Middelkerke, op korte afstand van alle voorzieningen en op slechts 100 meter van het strand.

Bij Rabaut Construct begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Daarom streven we ernaar om woningen te creëren die comfort, luxe en functionaliteit combineren. Onze toekomstige projecten in Westende zijn ontworpen met het oog op gemak en toegankelijkheid, vlakbij het openbaar vervoer en het strand.

We zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van ervaren professionals werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe huis aan al uw verwachtingen voldoet. We respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens met de grootste zorg, in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Laat Rabaut Construct u helpen om het te realiseren. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe we uw visie tot leven kunnen brengen.
Lees meer...

Expertise

Uitbouw
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

22 jaar actief
6 reviews
1 medewerkers

Reviews over Rabaut

info_outline
Uitstekend 4,9
starstarstarstarstar
6 reviews uit 2 bronnen
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Rabaut
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt