M vastgoed Roeselare

Gratis waardebepaling & advies
Reageert snel
BIV-Erkend
Hendrik Consciencestraat 16, Roeselare Oekene
7 jaar actief
9,0 (12)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij M vastgoed Roeselare
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over M vastgoed Roeselare:
Welkom thuis in onze kantoren te Heule, Kortrijk & Roeselare!

Wat doet M Vastgoed?

M vastgoed biedt u het betere vastgoed aan in de regio waaronder zowel instapklare gezinswoningen, nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen met tal van mogelijkheden waar wij u ook graag in begeleiden.

Hoe doen we dat?

Door jarenlange ervaring weten wij hoe wij het beste uit uw pand kunnen halen. Dit resulteert in een vlotte verkoop. M vastgoed bemiddelt jaarlijks in bijna 400 transacties! Wij beseffen dat vastgoed op de eerste plaats over mensen gaat. Daarom kan u eerst en vooral rekenen op een luisterend oor. Alleen op die manier kunnen wij u het beste adviseren. Bij ons kan u rekenen op een dynamische aanpak die werkt, optimale verkoopkansen creëren en een succesvolle verkoopstrategie nastreven zodoende vlot het gewenste resultaat wordt behaald.

Tot binnenkort.

Het M Vastgoed team.
Lees meer...
Expertise
Verkopen
Verhuren
Renovatiebegeleiding
Spaans vastgoed
Exclusief vastgoed
Tijdelijke verhuur
Verkoop van woning
Koop van woning
Waardebepaling van woning
Bedrijfsvastgoed
Video's
Ervaring & vakmanschap
7 jaar actief
12 beoordelingen
14 medewerkers
50 jaar ervaring
Lid van
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Opleidingen en certificaten

BIV-Certificaat
Vastgoedmakelaardij
Marketing & communicatie

Reviews over M vastgoed Roeselare
info_outline

Zeer goed 4,4
starstarstarstarstar_half
12 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan M vastgoed Roeselare
Waarin maakt M Vastgoed het verschil?
Onze service gaat van A tot Z.
Om jou zo weinig mogelijk stress te geven heeft M Vastgoed heel wat unieke services en partnerships uitgewerkt. We gaan voor een full service naar alles wat met een ‘thuis’ te maken heeft. Wij staan je graag bij doorheen het volledige proces naar je vastgoeddroom. Voor alles op vlak van aan- & verkoop, renovatie, buitenlands vastgoed, verhuizen, zelf het stylen van je interieur, kan je bij ons terecht. Voor iedere service hebben wij een uitgewerkt concept met de nodige expertise en een aangepaste marketing aanpak.

M Vastgoed hecht heel wat belang aan marketing, we hebben dan ook een eigen professionele fotograaf, grafisch ontwerper en digital marketeer. Zij verzorgen een prachtige presentatie en een snelle lancering van uw persoonlijke verkoopscampagne.
Wat kunt u vertellen over je werkwijze?
Het menselijk aspect is bij ons enorm belangrijk. We zorgen ervoor dat je altijd persoonlijk begeleid wordt door een vertrouwenspersoon doorheen het gehele proces. We combineren onze eigen opvolging met jouw persoonlijke online klantenzone waar je altijd alles kan meevolgen. Zo ben je altijd op de hoogte! Los daarvan is verkopen, kopen of renoveren voor ons alledaagse kost maar voor jou een nieuw hoofdstuk! Daarom zorgen wij voor een strategie op maat van jouw belangen en wensen.
Hoeveel ervaring heeft u in deze branche?
Ons team van 14 personen combineert jeugdig enthousiasme met jarenlange ervaring. Meer dan 50 in totaliteit! Echter één ding hebben ze allemaal gemeen, passie voor hun vak. De verkoper en koper een goed gevoel bezorgen, daar doen we het écht voor.
Hoe verloopt een gratis waardebepaling?
Elke woning heeft zijn verhaal… Je zal op deze website dan ook geen online schattingstool terugvinden, simpelweg omdat wij geloven dat de waarde van jouw woning door heel wat meer bepaald wordt dan wat parameters... Wij van M Vastgoed komen liever persoonlijk langs voor een realistische waardebepaling van je eigendom & een aangenaam gesprek. Dit is volledig gratis & vrijblijvend. We geven je maar al te graag het advies dat je nodig hebt en helpen je op weg naar een vlotte en zorgeloze verkoop.
Wat is renovatiebegeleiding?
Ons M Renovatie concept is ideaal voor de verkoop & aankoop van te renoveren woningen. We benaderen potentiële kopers van je woning en laten hen zien wat jouw huis in zijn mars heeft. We werken voor hen een volledig renovatieplan uit met budget en timing. Jij als verkoper hoeft nergens wakker van te liggen. Jouw woning wordt vlot verkocht in de staat waarin ze zich bevindt. Ook de koper is vrij van kopzorgen. Hij kent vooraf het totale kostenplaatje en kan al zijn aandacht richten op het mooie eindresultaat. Ook voor wie gewoon wil renoveren zonder te kopen / verkopen biedt M renovatie de gepaste services.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij M vastgoed Roeselare
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare vastgoedmakelaars in de buurt