trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

CUISELEC INDUSTRIES

VanWesebekenstraat 42, Antwerpen
8,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (8)
Kom in contact met CUISELEC INDUSTRIES
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over CUISELEC INDUSTRIES:

Cuiselec is uw zorgeloze oplossing voor al uw elektriciteitsbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen op het gebied van elektriciteit en elektrotechnische activiteiten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze expertise varieert van het inrichten van winkels, appartementen, overheidsgebouwen, industriële gebouwen tot villa's en andere woningen.

Daarnaast zijn wij ook een erkende partner voor noodinterventies en dringende interventies voor diverse brandverzekeraars en assistentiediensten. Wij bieden technische ondersteuning en dringende hulp bij elektrische installaties van hun verzekerden. Naast dringende interventies zorgen wij ook voor het algemeen onderhoud en de goede continuïteit van elektrische installaties, wat voor bepaalde sectoren zoals winkelketens en hotels van groot belang is.

Onze klanten prijzen ons voor onze snelle, professionele service en onze nette, vakkundige uitvoering. Wij geven altijd vakkundig advies, vrijblijvend en met plezier, of het nu tijdens een technisch plaatsbezoek is, via e-mail of telefonisch. Wij zien dit als een investering in een langdurige samenwerking en mond-tot-mondreclame.

Het resultaat van onze aanpak? Een goed gevoel na een correcte service, tegen een vooraf afgesproken prijs en uitvoerdatum. Geen extra onverwachte supplementen of meerprijzen. Zo kunt u als klant rustig slapen en de werken aan ons overlaten! Bent u klaar om uw elektriciteitsproblemen aan ons over te laten? Vraag nu uw offerte aan!
Lees meer...

Expertise

Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Vandaag geopend
Maandag
-
24 uur geopend
Dinsdag
-
24 uur geopend
Woensdag
-
24 uur geopend
Donderdag
-
24 uur geopend
Vrijdag
-
24 uur geopend
Zaterdag
-
24 uur geopend
Zondag
-
24 uur geopend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

8 reviews

Lid van

Confederatie Bouw

Reviews over CUISELEC INDUSTRIES

info_outline
Uitstekend 4,7
starstarstarstarstar_half
8 reviews uit 2 bronnen
Kom in contact met CUISELEC INDUSTRIES
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt