Tuinaanleg Kurt Meynen

Molsebaan 137, Balen
17 jaar actief
9,0 (29)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Tuinaanleg Kurt Meynen
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Tuinaanleg Kurt Meynen:
Tuinarchitectuur Kurt Meynen
MK Tuinen is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tuinarchitectuur. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden privétuinen en bedrijfsgroen.
Tuinarchitect MK Tuinen realiseerde al vele projecten met een kwalitatief eindresultaat. Met liefde voor het vak streven wij steeds naar kwaliteit en een optimale tevredenheid van onze klanten. Wij realiseren zowel projecten in tuinontwerpen, tuinaanleg als tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven.

MK Tuinen verzorgt uw tuinproject van A tot Z. Onze tuinarchitecten nemen uw wensen onder de loep en zorgen voor eigentijdse en creatieve tuinontwerpen, uitgebreid geïllustreerd in 3D-tekeningen. Voor de tuinaanleg kunt u rekenen op een team van 13 ervaren, geschoolde en gemotiveerde mensen. Naast algemene tuinaanleg zorgen zij voor de aanleg van zwembaden, zwemvijvers, poolhouses, tuinbergingen, poorten, afsluitingen, verlichting en elektriciteit, ... met de hoogste kwalitatieve afwerking. Bovendien kunnen wij uw tuin aanleggen met planten uit onze eigen kwekerij!

Ook voor het onderhoud van uw (bestaande) tuin kunt u op ons rekenen. Samen met u werken wij een onderhoudsplan uit welke onze mensen op regelmatige basis komen uitvoeren.
Lees meer...
Trustlocal Top Score

Tuinonderhoud bedrijven met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustlocal.

top_score
Expertise
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Tuinarchitectuur
Tuinrenovatie (bestaande tuin)
Tuinaanleg (nieuwe tuin)
Tuinontwerp
Bestrating (bijv. terras of oprit)
Andere tuiniersdienst
Schutting plaatsen
Ervaring & vakmanschap
17 jaar actief
29 beoordelingen
11 medewerkers

Reviews over Tuinaanleg Kurt Meynen
info_outline

Uitstekend 4,6
starstarstarstarstar_half
29 reviews uit 2 bronnen
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Tuinaanleg Kurt Meynen
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare tuinonderhoud bedrijven in de buurt