Ontdek de beste bedrijven in Geel

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Geel

Karline fotografie.jpg
fotografen
Karline fotografie
9,1 (18)

Ik ben Karline Gravet, leerkracht in het buitengewoon onderwijs en fotografe in bijberoep.

Al een hele tijd heb ik een passie voor fotografie. Na enkele jaren studeren ben ik afgestudeerd als fotografe. Zo startte mijn parcours met avondlessen op het CVO en ging ik verder met een tweejarige opleiding op Syntra waar ik mijn getuigschrift fotograaf behaalde.

Ik hou van reizen, mijn hondje Noukie en mijn partner John. Ik vind het geweldig om momenten op beeld vast te leggen. De foto's van mijn reizen nemen mij even terug naar toen. Voor mij is dit genieten.
Tijdens het nemen van portretfoto's denk ik even aan niets anders en ben ik volledig in het hier en nu. Zo mindfull is fotograferen voor mij. Zelf hou ik het meeste van natuurlijke foto's. Foto's die ook het moment vastleggen, waar er een betekenis achter zit voor degene die op de foto staan. Ik leg de nadruk op de ervaring en op het creëren van de perfecte foto.

Ik vind het belangrijk om mij te blijven bijscholen en volg dan ook regelmatig workshops. Zo blijft mijn nieuwsgierige ik ook bevredigd. Momenteel werk ik aan mijn certificering als Moment Design fotograaf. Ik wil mensen op een ontspannen en spontane manier fotograferen. Moment Design geeft me de juiste tools hiervoor. Je kan meer info vinden over de Moment Design door hier te klikken.

Verder ben ik ook vrijwilliger bij "Boven de Wolken", zo help ik mensen aan tastbare herinneringen.

Jullie oprechte emoties maken de foto's. Ik zorg voor een ontspannen en leuke benadering en dat zie je.

Prijzen starten vanaf 125 euro voor een shoot inclusief 10 foto's. De foto's worden in een online galerij getoond, waar jullie een keuze kunnen maken. De gekozen foto's worden bewerkt met behulp van Lightroom en Photoshop. Ik maak van elke foto zijn mooiste versie. Extra foto's kunnen aangekocht worden aan 7,5 euro per foto of 100 euro voor een volledige galerij.

Ik doe geen pasfoto's.
...

Azaleastraat 8, Geel