Ontdek de beste bedrijven in Mortsel

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Mortsel

VZW De Brug Protected Workshop.jpg
aannemers
VZW De Brug Protected Workshop
8,8 (61)

De Brug zet zich sinds 1973 in voor de professionele integratie van mensen met een arbeidsbeperking. Met succes: vandaag telt ons bedrijf 360 medewerkers en vele tevreden klanten.

Onze producten en diensten moeten aan de hoogste eisen voldoen. We investeren dan ook structureel in innovatie, scholing en ondersteuning.

Voor ons is succesvol ondernemen duurzaam ondernemen. En dat zowel ecologisch als menselijk. We belasten het milieu zo weinig mogelijk en streven ernaar met onze klanten, medewerkers en leveranciers een duurzame relatie op te bouwen. Openheid en betrokkenheid staan daarbij centraal.

MISSIE
Onze vertrouwde missie kreeg in 2019, met de overstap van Beschermde Werkplaats naar Maatwerkbedrijf, een update, zodat ze nog beter aansluit bij de hedendaagse realiteit waarin we werkzaam willen zijn.

“De Brug vzw is een maatwerkbedrijf dat geschikte tewerkstelling voorziet voor mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt, met bijzondere aandacht voor mensen met een psychische beperking.

We organiseren onze activiteiten en ondernemerschap op een economisch en ecologisch verantwoorde manier, met voldoende aandacht voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit.

We zetten in op de persoonlijke ontwikkeling van al onze medewerkers en investeren in een aangename werksfeer. We bevorderen maatschappelijke verankering en de kans op succesvolle arbeidstrajecten, door onze medewerkers op maat en op tal van sociale vlakken te ondersteunen.”
...

Waesdonckstraat 1, Mortsel