trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Athago nv

FOD Erkende Aannemer
Kwikaard 110, Zoersel
53 jaar actief
8,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (3)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Athago nv
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Athago nv:

Welkom bij Athago Algemeen Bouwbedrijf, uw betrouwbare partner in de bouwsector. Wij onderscheiden ons door elk bouwproject van start tot oplevering nauwgezet te volgen, waardoor we garant staan voor kwaliteit. Of het nu gaat om de bouw van uw woning, villa of appartement, wij realiseren uw project volledig op maat en in diverse stijlen. Ook voor verbouwingen kunt u op ons rekenen.

Bij Athago streven we naar een probleemloos verloop en een korte doorlooptijd. Onze ruwbouwwerken worden uitgevoerd door onze eigen medewerkers, terwijl we voor de afwerking samenwerken met een vast team van betrouwbare partners, volledig onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

Naast onze bouwactiviteiten zijn we ook actief in projectontwikkeling. We bouwen op eigen initiatief appartementen en gekoppelde woningen, met aandacht voor gunstige locaties, interessant architecturaal ontwerp, kwalitatieve gebouwen en competitieve prijzen.

Bij Athago staat de klant centraal. U heeft altijd één aanspreekpunt en we zorgen voor een nauwgezette uitvoering en opvolging van de werken. We werken met bewezen materialen en technieken en staan garant voor de oplevering van kwaliteitsvolle bouwprojecten.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om uw bouwproject tot een succes te maken.
Lees meer...

Expertise

Verbouwen
Onderhoud
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

53 jaar actief
3 reviews
5 medewerkers

Lid van

FOD Erkende Aannemer

Reviews over Athago nv

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
3 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Athago nv
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt