Over onsErvaringReviewsFAQ

DEVASTGOEDKONING.be

EPC of elekt.keuring GRATIS
Reageert binnen 1 uur
BIV-Erkend
Gijmelsesteenweg 2A, Tremelo
016980858
6 jaar actief
TOP PRO
9,2 (26)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij DEVASTGOEDKONING.be
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
ContactErvaringReviewsFAQ
Of neem rechtstreeks contact op

Over DEVASTGOEDKONING.be:

Bij DEVASTGOEDKONING.be geloven we dat vastgoedverkoop eenvoudig en transparant moet zijn. Daarom bieden we een innovatieve benadering die afwijkt van de traditionele commissiemodellen die de meeste vastgoedmakelaars hanteren. Onze focus ligt op all-in pakketten die u volledige gemoedsrust bieden, zonder verborgen kosten of verrassingen.

All-in Verkooppakketten - Geen Commissies

Bij ons draait alles om u, de klant. Met onze all-in verkooppakketten weet u precies waar u aan toe bent. Geen commissies, geen onverwachte kosten. Onze transparante prijzen beginnen al bij €4.450, inclusief 21% BTW. Hiermee nemen we de stress en onzekerheid weg die vaak gepaard gaan met traditionele commissiestructuren.

Uw Vastgoed, Onze Zorg

Bij DEVASTGOEDKONING.be nemen we alles uit handen, vanaf het moment dat u ons belt voor een schatting tot de succesvolle verkoop van uw woning. We zorgen voor een nauwkeurige waardebepaling, professionele marketing en begeleiding gedurende het hele proces. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van zowel woonhuizen als zakelijke panden zoals winkels en kantoren.

Eén Vaste Prijs, Alles Inbegrepen

Kies voor duidelijkheid en gemoedsrust. Onze all-in pakketten omvatten alles wat u nodig heeft, van de eerste taxatie tot de overdracht van de sleutels aan de nieuwe eigenaar. U kunt erop vertrouwen dat uw vastgoed bij DEVASTGOEDKONING.be in goede handen is.

Waarom Wachten? Neem Contact Met Ons Op!

Bij DEVASTGOEDKONING.be staan we klaar om u te helpen bij het succesvol verkopen van uw vastgoed. Ons team is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Bel ons vandaag nog op 016/798.555 of stuur een e-mail naar info@devastgoedkoning.be. Bezoek ook onze website op www.DEVASTGOEDKONING.be voor meer informatie.

Waarom vasthouden aan verouderde commissiemodellen als u kunt profiteren van de transparantie en voordelen van de all-in pakketten van DEVASTGOEDKONING.be? Uw vastgoed verdient de beste zorg, zonder verrassingen achteraf.
Lees meer...

Trustlocal Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustlocal behoren.

top_pro
top_score

Expertise

Maatschappelijk vastgoed
Winkels
Agrarisch
Verkoop
Waardebepaling
Bedrijfsverhuur
Bedrijfshuur
Zakelijk verkoop
Zakelijk aankoop
Aankoop
Verhuur
Huur
Immokantoor
Vastgoedmakelaar
Schatting
Beheer
Plaatsbeschrijving
Aankoopbegeleiding
Opbrengstpanden
Investeringsvastgoed
Verkoop van woning
Waardebepaling van woning
Verhuur van woning
Bedrijfsvastgoed

Waarom voor ons kiezen?

Volledige ontzorging: we doen alles
Keuze uit 3 verkooppakketten

Video's

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

6 jaar actief
26 reviews
6 jaar ervaring

Lid van

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Opleidingen en certificaten

Erkend vastgoedmakelaar

Reviews over DEVASTGOEDKONING.be

info_outline
Uitstekend 4,9
starstarstarstarstar
26 reviews uit 2 bronnen

FAQ - veelgestelde vragen aan DEVASTGOEDKONING.be

Hoe kan ik contact opnemen met jullie vastgoedkantoor?
Je kunt ons gemakkelijk bereiken via telefoon op 016/789.555 van mandag tot vrijdag van 9u00 tot 18u00 doorlopend of op zaterdag tussen 9u00 en 12u00 of per e-mail op info@devastgoedkoning.be. We staan ook altijd voor je klaar in ons kantoor, gelegen op Gijmelsesteenweg 2A, 3200 Aarschot.
Over welke soorten vastgoed mag ik met jullie contact opnemen?
Ons kantoor heeft ervaring met verkoop van verschillende soorten eigendommen, waaronder appartementen, huizen, commerciële panden en grond. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in verkoop van handelspanden en opbrengsteigenodmmen: verhuurde appartementen of appartementsgebouwen, handelspanden of handel met woonst. We adviseren u en uw kandidaat-kopers graag bij alle juridische, financiële en commerciële vragen en zorgen voor de vlotte afhandeling van verkoop.
Wat zijn de voordelen van samenwerken met jullie vastgoedkantoor?
Bij ons profiteer je van onze lokale expertise, voordelige all-in verkooppakketten, en persoonlijke service. We streven ernaar om jouw vastgoedtransactie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Verkoop beter met all-in verkooppaket!
Hoe bepalen jullie de waarde van een woning?
We gebruiken marktonderzoek, vergelijkbare verkopen in de buurt en onze kennis van de lokale vastgoedmarkt om de waarde van een woning te bepalen. We bieden een gratis waardebepaling aan om je te helpen.
Wat zijn de kosten van jullie diensten?
U hebt de keuze uit 3 all-in verkooppakketten of all-in verhuurpakket. Onze tarieven variëren afhankelijk van de diensten die je nodig hebt. We leggen je graag uit welke kosten van toepassing zijn tijdens een persoonlijk gesprek.
Hoe lang duurt het gemiddeld om een woning te verkopen via jullie kantoor?
De verkooptijd varieert sterk afhankelijk van verschillende factoren o.a. staat van de woning (instapklaar of te renoveren pand), maar we streven ernaar om eigendommen zo snel mogelijk te verkopen. We kunnen je een schatting geven op basis van jouw specifieke situatie.
Kunnen jullie me helpen met het vinden van een geschikte woning om te kopen?
Absoluut! Via onze website kan je gratis aanmelden voor een nieuwsbrief voor zoekende kandidaat-kopers. Registreer je vandaag nog via: www.DEVASTGOEDKONING.be
Hoe kan ik een afspraak maken voor een gratis schatting of een verkoopgesprek?
Je kunt een afspraak maken via telefoon op 016/789.555 van mandag tot vrijdag van 9u00 tot 18u00 doorlopend of op zaterdag tussen 9u00 en 12u00 of per e-mail op info@devastgoedkoning.be of het contactformulier op onze website in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een geschikt moment te regelen.
Wat zijn de voordelen van het verkopen van vastgoed met een all-in verkooppakket?
1. Transparante kostenstructuur: met een all-in verkooppakket weet je van tevoren welke kosten je kunt verwachten. Er zijn geen verborgen kosten of onaangename verrassingen.

2. Professionele begeleiding: ervaren vastgoedmakelaar zal u begeleiden en adviseren over prijsstelling, attesten, reclamestrategieën en meer.

3. Tijdsbesparing: Het verkoopproces kan tijdrovend zijn, maar met een all-in verkooppakket nemen we veel van het werk uit handen.

4. Reclame: het pakket omvat uitgebreide promotiediensten, waaronder professionele foto's, online advertenties en bezichtigingen. Dit vergroot de zichtbaarheid van je eigendom en trekt potentiële kopers aan.

5. Juridische ondersteuning: het pakket omvat juridische ondersteuning, zoals het opstellen van verkoopcontract of het vastleggen van bindend bod.

6. Maximale opbrengst: Het uiteindelijke doel van een all-in verkooppakket is om de beste verkoopprijs voor jouw eigendom te behalen, zodat je kunt profiteren van een maximale opbrengst.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij DEVASTGOEDKONING.be
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Blogartikelen op Trustlocal door ons geschreven

Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door deze vastgoedmakelaar op Trustlocal

Vergelijkbare vastgoedmakelaars in de buurt