trustlocal.be logo.png
De beste 350+ schilders voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Kordekor

Vierschaarstraat 8, Kortrijk
69 jaar actief
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (15)
Kom in contact met Kordekor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Kordekor:

Kordekor is uw betrouwbare partner voor interieurprojecten, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Onze ervaren projectleiders begeleiden u soepel door het hele traject, met een scherp oog voor detail en een streven naar hoogwaardige afwerking. We onderscheiden ons door de verfijnde details van het concept te bewaken en correct te realiseren. Dit heeft ons in staat gesteld om al tientallen jaren innovatieve en unieke projecten te realiseren, zowel in residentiële projecten als in kantoren, horeca, openbare ruimtes en winkelinrichting.

Onze afdeling maatwerkmeubilair en interieurschrijnwerk staat bekend om uitstekend vakmanschap en vooruitstrevende creaties. We stellen altijd de kritische vraag: "Hoe kunnen we onze meubelafwerkingen mooier, duurzamer en gebruiksvriendelijker maken?". We gebruiken zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige materialen, die we duurzaam inkleuren, lakken of voorzien van een gelaagde afwerking.

Bij Kordekor draait alles om harmonie en elegantie. Onze raamdecoratie en interieurtextiel vormen de finishing touch van uw interieur, ongeacht uw stijl. We streven naar de perfecte synergie tussen esthetiek, functionaliteit en praktische aspecten, altijd in harmonie met uw persoonlijkheid en de interieurarchitectuur.

Kordekor is meer dan een bedrijf; het is een team van gepassioneerde professionals die zich inzetten voor het realiseren van uw droominterieur. We nodigen u uit om de mogelijkheden te ontdekken en een gratis offerte aan te vragen. Laat ons uw interieurproject tot leven brengen.
Lees meer...

Expertise

Wanden
Schilderwerk Buiten
Schilderwerk Binnen
Weet ik nog niet, bespreek mogelijkheden
Verfroller
Verven
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op dinsdag om 08:00
Maandag
-
08:00 tot 17:15
Dinsdag
-
08:00 tot 17:15
Woensdag
-
08:00 tot 17:15
Donderdag
-
08:00 tot 17:15
Vrijdag
-
08:00 tot 16:00
Zaterdag
-
Gesloten
Zondag
-
Gesloten

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

69 jaar actief
15 reviews

Reviews over Kordekor

info_outline
Zeer goed 4,2
starstarstarstarstar
15 reviews uit 3 bronnen
Kom in contact met Kordekor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare schilders in de buurt