Ontdek de beste bedrijven in Antwerpen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Antwerpen

Mupemba Moves.jpg
coaches
Mupemba Moves
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (28)

ABOUT ME

My name is Donald Van Achteren Mupemba, better known as Mupemba Moves. I used to play football in my youth but at 25 I decided to go in a different direction. I often suffered from injuries and therefore wanted to gain more knowledge about the human body.

I attach great importance to physical strength, but everyone who knows me knows that mentality and spirituality are almost even more important to me.
This I felt was something missing from most fitness programs and is what inspired me to create the Moto Moto Movement, combining these three elements together.

Through these training techniques I evolved as an athlete, a coach and in my personal life and with that it sparked my own fire and passion to spread this knowledge and energy to others that they too can grow stronger, healthier and happier.

Thanks to my training courses, extra educations, fellow personal trainers, I grow daily towards a better version of myself. I am extremely grateful to be allowed to give this to everyone who follows me, supports me and helps the Moto Moto Fam to grow.

COACHING CONCEPT

Moto Moto is a unique training style that combines functional strength training with the basics of Muay Thai that creates an engaging, fun but also effective workout that makes you excited for the next session.

When you love what you do, you’ll do it better. And you’ll do it more.
You are more likely to stay consistent with the work if you’re enjoying it.

Are you ready to change from feeling frustrated with your current state to feeling proud of the positive habits you've built and seeing results?

Book your 1 on 1, duo or Movecamp (3-4 people) and let’s get started!

See you soon!
...

Bredastraat 54, Antwerpen
DJ Olivier Arntz.jpg
dj's
DJ Olivier Arntz
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (65)

Reeds als tiener in de 80's experimenteerde ik met de muziekverzameling van mijn ouders en maakte ik van onze zolder een mini-discotheek. Mijn spaarcenten besteedde ik altijd volledig aan vinylplaten en steeds professionelere apparatuur.

Op mijn zeventiende begon ik als DJ voor verjaardagsfeestjes van mijn klasgenoten. Aangezien ik op internaat zat en vele van mijn klasgenoten van heinde en ver kwamen, werd ik vooral ook door mond-aan-mondreclame al gauw een veelgevraagd DJ doorheen geheel Vlaanderen.

Privé-feesten vind ik als DJ het allerfijnste om te doen. Mensen komen voor een speciale gelegenheid bij elkaar en staan meestal te popelen om zich samen uit te leven op de dansvloer. Als je dan als DJ écht goede muziek draait en continu inspeelt op het publiek, is dat als een vonk in een kruidvat.

Met de jaren ben ik mij volledig gaan specialiseren als DJ voor feesten met een zeer divers publiek. Mensen ongeacht hun leeftijd of muzieksmaak samen laten genieten van muziek waar je echt niet bij stil kan blijven zitten. Ook privé-feesten in het buitenland horen daar bij, zoals trouwfeesten op romantische of exotische locaties.

Door mijn vele jaren ervaring ken ik diverse fantastische feestlocaties geschikt voor diverse feesten, vooral in de buurt van Antwerpen. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Sinds enkele jaren ben ik ook als muziekproducer begonnen met het zelf maken van muziek. Je kan je me op alle populaire muziekplatformen terugvinden onder mijn artiestnaam nOzart, een acronym van mijn familienaam en de eerste letter van mijn voornaam. De muziek die ik zelf maak is overigens niet representatief voor mijn sets als DJ in het privé-circuit. Het is mijn droom om ooit met mijn eigen muziek op Tomorrowland te kunnen spelen.
...

Italiëlei 84, Antwerpen
D'tral Beveiliging BVBA.jpg
beveiligingsbedrijven
D'tral Beveiliging BVBA
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (29)

Als een erkende Gold Partner van Honeywell sinds 2016, onderscheiden we ons door onze uitgebreide kennis van het Honeywell-assortiment en onze onberispelijke service. We zijn gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte veiligheidsoplossingen, variërend van bewakingscamera's tot kluizenkamers. Onze camera's kunnen worden geïnstalleerd op verschillende soorten locaties, of het nu gaat om openbare, semi-openbare of privéruimtes.

We begrijpen dat de veiligheid van een gemeente afhangt van verschillende factoren en we bieden gratis en vrijblijvend persoonlijk veiligheidsadvies om u te helpen de veiligste keuzes te maken. Onze kluizenkamers zijn op maat gemaakt en kunnen zo groot worden gemaakt als u wilt, waardoor al uw waardevolle spullen optimaal beveiligd zijn.

Daarnaast bieden we ook videofooninstallaties aan, een systeem dat is ontworpen om beeld en geluid te verzenden en ontvangen tussen een binnen- en buitenpost van een gebouw. Onze elektronische beveiliging omvat maatregelen zoals het installeren van alarmsystemen, hold-up buttons, CCTV-camera's, toegangscontrole, brandcentrale en de beveiliging van kluizen.

We zijn er om al uw technische vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste beveiligingsoplossingen voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw veiligheid te verbeteren.
...

Lambrechtshoekenlaan 12, Antwerpen
Brabo Technics.jpg
vloerverwarming-installateurs
Brabo Technics
8,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (65)

Welkom bij Brabo Technics, uw betrouwbare specialist in airconditioning, ventilatie, warmtepompen, verwarming, elektriciteit, domotica, verlichting en sanitair. Met jarenlange ervaring en expertise hebben we ons ook gespecialiseerd in het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen. We onderscheiden ons door onze veelzijdigheid en de kwaliteit van onze diensten.

Onze showroom is een warme en huiselijke plek waar u als klant zich echt thuis voelt. Hier kunt u alle technieken in werking zien. We zijn trots op onze technische vaardigheden en de mogelijkheid om onze klanten een breed scala aan diensten aan te bieden.

Airconditioning is de afgelopen tien jaar onze hoofdactiviteit geworden. We begrijpen dat een gezond binnenklimaat essentieel is voor uw welzijn. Daarom bieden we airco-systemen met warmtepompen aan, die zowel als bijverwarming als hoofdverwarming kunnen dienen.

Bij Brabo Technics werken we met topmerken zoals LG, Daikin, Fujitsu en Panasonic. We zijn ook gespecialiseerd in domotica-systemen en bieden een breed scala aan sanitaire oplossingen.

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde technici die regelmatig opleidingen volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van de Brabo-groep, wat betekent dat we altijd kunnen rekenen op de expertise van onze collega's.

Bij Brabo Technics streven we ernaar om u de beste service te bieden. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en advies op maat. We kijken ernaar uit om u te helpen met uw volgende project.
...

Vlaamsekaai 90, Antwerpen
Traplopers.be - Sven Verstrepen Bvba.jpg
vloerders
Traplopers.be - Sven Verstrepen Bvba
8,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (6)

Sven Verstrepen is de vierde generatie van ervaren trap- en vloerbekleders. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van klanten bij de keuze van hun bekleding, onafhankelijk van de leveranciers waarmee we samenwerken. Onze expertise strekt zich uit over alle soorten trappen: betonnen trappen, houten trappen, rechte trappen, draaitrappen, enzovoort. We hebben de technieken van blinde bevestigingen, afwerkingen met roedes, profielen, klemmen en zelfs het innaaien van traplopers stevig onder de knie.

Bij Verstrepen bieden we een persoonlijke aanpak. We komen graag bij u langs om uw voorkeuren te bespreken, enkele stalen te tonen en onze aanpak en tarieven uit te leggen. Zo kunnen we een concrete prijsofferte op maat van uw project uitwerken. U kunt ervoor kiezen om uw vloer of trap door onze vakmannen te laten bekleden, of u kunt zelf de handen uit de mouwen steken. We kunnen bijvoorbeeld enkel de traplopers, tapijten en vloerbedekking leveren, of we kunnen de benodigde materialen leveren en een woordje uitleg en demonstratie ter plaatse geven zodat u de plaatsing daarna zelf kan verzorgen. Bij Verstrepen is elke vorm van samenwerking bespreekbaar!

Geen vraag is te gek en geen trap- of vloerrenovatie te uitdagend voor ons. We hebben alle tips & tricks over trap- en vloerbekleding met de paplepel meegekregen van maar liefst drie generaties specialisten voor ons. Bent u benieuwd wat wij over uw trap en vloerproject kunnen vertellen en hoe ons vakmanschap het verschil maakt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
...

Hazelarenstraat 16, Antwerpen
Kantoor Céline Manfronelli.jpg
boekhouders
Kantoor Céline Manfronelli
9,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (6)

WELKOM BIJ KANTOOR CELINE MANFRONELLI

“Onze klanten hebben geen nummer, maar wel een gezicht.”

Kortom, als ondernemer bent u steeds bezig met de kern van uw zaak, het uitbouwen van een succesverhaal en moeilijkheden ombuigen tot opportuniteiten.

Hierin een partner vinden die zich bezighoudt met de financiële kant van de zaak, is onmisbaar. Als boekhoudkantoor willen wij graag samen met u de uitdaging aangaan van de opstart tot het overlaten van uw onderneming.

Wij bieden graag een klankbord voor boekhouding, fiscaliteit, financiële begeleiding en analyses van uw zaak. De belangrijkste focus is steeds een totaalpakket bieden voor de klant waarbij volledige begeleiding centraal staat.

5 REDENEN OM ONS TE BELLEN:

1 Klanten hebben bij ons geen nummer, wel een gezicht

Een persoonlijke aanpak is prioriteit nummer 1. Wij willen u leren kennen, waarmee we niet enkel uw zaak bedoelen, maar ook u als persoon. Om een correct advies te geven, dienen we door uw bril de zaken te kunnen bekijken en dit kan alleen maar als alles bespreekbaar is en we uw toekomstvisie of dromen leren kennen, voor een lange termijn samenwerking en advies in deze richting.

2 The time is now!

De tijd van uw cijfers pas te ontvangen, 8 maanden na het boekjaar is voorbij. Wij focussen op de toestand van vandaag, zodat u tijdig kunt bijsturen en steeds weet waar u staat met up-to-date informatie. Dankzij de investeringen in IT en automatisatie, slagen we er ook in om u hier meer en meer in te betrekken en dus het maximale uit uw boekhouding te halen.

3 Geen verrassingen meer

Wij willen niet dat u dient wakker te liggen van uw boekhouding, we volgen mee in uw dossier met de bedoeling alles onder controle te hebben en niet voor onaangename verrassingen te staan. Dit wil zeggen dat wij u zullen informeren indien uw fiscale druk te hoog wordt, uw sociale bijdragen niet correct ingeschat worden en of er zich eventueel bepaalde evoluties voordoen in uw cijfers.

4 Klein kantoor, grootse aanpak

Hoewel we “klein” zijn in de wereld van de accountancy-giganten, hebben we wél een grootse aanpak om mee te evolueren naar het kantoor van de toekomst. De meerwaarde van een accountant zit niet in het snel verwerken van facturen, maar wél in wat er met deze informatie gebeurt. Vandaar zetten wij in op automatisatie, zodat input tot een minimum kan herleid worden & komt er meer tijd vrij om in het dossier van de klant te duiken. Heeft u bepaalde uitzonderingen in uw dossier? Geen nood, we hebbben ons omringd met specialisten die steeds voor een tussenkomst kunnen zorgen in uw dossier.

5 Go the extra mile, it's never crowded there

In onze aanpak staat de klantenrelatie op 1. Onze mensen engageren zich ook om de beste dienstverlening op uw maat te kunnen brengen. Los van de zakelijke kant, dient u zich thuis te voelen bij ons. Dit impliceert dat wij ons uiterste best zullen doen om u te assisteren in wat uw specifieke noden zijn, met de bedoeling uw klankbord te worden in ondernemen.
...

werkgebied Antwerpen