Ontdek de beste bedrijven in Antwerpen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Antwerpen

Shushanik Photography.jpg
fotografen
Shushanik Photography
9,4 (38)

(Enkel fashion en beauty gerelateerde aanvragen)
Mijn verhaal over mijn passie,
Ik ben Shushanik 26 jaar en ik kom uit Antwerpen.
Ik ben gestart met fotografie sep 2016 met een jaar opleiding in Syntra om de technische kan van fotografie te leren. Ik zelf had de 2de les geen camera, ik denk dat het duidelijk is dat ik niets van fotografie wist. Ik heb eerst fashion ontwerpen gestudeerd en tijdig stop gezet. Het was een jeugd droom, maar tijdens de opleiding merkte ik dat het toch niet iets voor mij was. Dus heb ik een zelf analyse gedaan om te zien wat ik sterk in was in mijn school jaren. Creativiteit en Informatica lessen, een programma heel snel leren deed ik goed.

Zo heb ik fotografie als mijn nieuw passie gevonden, ik ben uit mijn comfort zone uitgestapt en ingeschreven voor iets dat ik totaal niets van wist, enkel op een knopje drukken.

Ik deed modeontwerpen dus wou ik nog steeds iets met mode doen en van het begin wist ik dat ik voor fashion fotografie wou gaan.

Ik kreeg heel korte lessen over photoshop maar door zelfstudie leerde ik hoe je huidbewerking en kleur bewerking kunt bewerken. Na 1 Jaar was ik afgestudeerd en werkte ik vast bij Torfs als vaste verkoopster, daar werkte ik ook als jobstudent eerder.

Ik heb al mijn vrije dagen besteed voor een heel jaar om mijn portfolio op te bouwen en vooral connecties, ik heb ook gespaard voor een Canon camera, lenzen en studio flitsers.

Zo hebben modellen bureaus mij gevonden en mocht ik fashion modellen fotograferen en verder mijn portfolio meer kwalitatiever opbouwen als fashion fotograaf.

Ik was ook gemotiveerd om mijn bedrijf op te starten na een korte tijd, ik ben redelijk impulsief en optimistisch. Ik dacht niet veel aan risico's maar ik geloofde er in dat ik het kon maken. met de ervaring als verkoopster bij Torfs heb ik plaats om schoenen te verkopen mijn fotografie als mijn bedrijf kunnen starten en ondernemen.

Ik ben nu in mijn 3de jaar als zelfstandige fotograaf. Ik sta gekend bij mijn klanten voor de service, kwaliteit en een teamwork met MUA en Styliste dat ik aan bied. Ik denk graag mee met de klanten om hun idee van hun campagne waar te maken.

Mijn fotostudio is gelegen in Antwerpen, Berchem.

Ik zou graag nog groter groeien willen groeien en voor grote magazines in het buitenland te mogen werken.
Maar en zelfstandigen geeft mij ook een enorm plezier om voor e-commerce klanten te werken, modellen portfolio's en mijn eigen projecten.

Ik werk ook graag aan mijn artistieke kant waardoor ik grotere projecten organiseer met mijn team daar trekt ik ook meer klanten aan.

Vriendelijk bedankt
Als u nog vragen hebt mag u mij altijd contacteren.
...

Flor Alpaertsstraat 5, Antwerpen
De Kale Bezettingswerken BVBA.jpg
stukadoors
De Kale Bezettingswerken BVBA
8,8 (54)

De Kale Bezettingswerken in Antwerpen pleistert al uw muren en plafonds
Eén vakman voor binnen en buiten
Voor uw pleisterwerken en plafonneringswerken bent u bij De Kale uit Antwerpen aan het juiste adres!

Wij bezetten uw huis tot het helemaal af is. De binnen- én de buitenkant. Razendsnel, dankzij onze meng- en spuitmachines. En spatvrij, dankzij onze jarenlange ervaring in bezettingswerken.

Binnenin uw huis werken we uw muren af tot in de kleinste hoekjes. We plaatsen de juiste sierlijsten en bepleisteren uw plafonds.

Om uw buitenmuren te verfraaien, brengen wij sierpleisters aan. Dikte, korrel en kleur: u kiest, wij bezetten. Vreest u opstijgend vocht? Dan plaatsen wij eerst een waterwerende cementlaag.

Sneller dan de concurrentie
Als stukadoors werken wij stevig door. Bouwt u een nieuw appartementsblok? Renoveert u alleen uw woonkamer? Afhankelijk van de werf komen wij met een team van één tot vier mensen uw muren plamuren. Zo werken wij sneller dan om het even welke concurrent.

Alle gipsplaten in huis
Gyproc, Gyplat of Stucanet: drie gipsplaten die tot het abc van elke kwaliteitsvolle stukadoor behoren. Wij zetten voor u de geschikte plaat op de juiste plek.

Vraag uw gratis offerte
Onze uitvalsbasis is Antwerpen Stad. Maar voor uw vrijblijvende offerte mag u ons gerust van overal opbellen. Zo zijn we bijvoorbeeld ook actief in de regio van Schilde, Brasschaat, Kapellen, Deurne, Merksem, Lier, Lint, Stabroek, Ekeren, Zoersel, Schoten, Oelegem, Ranst, Borsbeek, Wommelgem en 's-Gravenwezel.

Zoekt u een ervaren team van stukadoors? Contacteer dan De Kale Bezettingswerken!
...

Tulpstraat 4, Antwerpen
Living Stone Ninove .jpg
vastgoedmakelaars
Living Stone Ninove
9,6 (445)

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 vastgoedhuizen verspreid over Vlaams-Brabant, Brussel, de regio Mechelen en het Pajottenland. Deze schaalvergroting effende de weg voor een vlotte transformatie naar een moderne vastgoedorganisatie met een waaier aan vastgoeddiensten en heel veel deskundigheid onder de vleugels van één sterk merk.

Onze medewerkers zijn ondernemende en nuchtere professionals maar ze houden van hartelijke contacten en koesteren de verbindende kracht tussen mensen.

Een grote meerwaarde bij Living Stone is de grote verscheidenheid aan lokale experten binnen ons team voor onze diverse specialiteiten: herverkoop, verhuur en rentmeester, nieuwbouw, projectbegeleiding, bedrijfsvastgoed, juridisch en stedenbouwkundig advies, marketing… U vraagt, wij draaien.
Onze schaalgrootte zorgt tevens voor een algehele ondersteuning waardoor onze makelaars vooral hun tijd kunnen besteden in het opvolgen van klanten en het verzorgen van de feedback naar hun opdrachtgevers. En dat zorgt gegarandeerd voor de beste resultaten.

Living Stone kijkt verder dan de volgende transactie. Wij willen onze klanten niet alleen helpen bij een vastgoedtransactie maar er ook voor hen zijn met nuttig advies. We kunnen zelfs de nodige beslommeringen voor hen regelen (aansluiting energie en telecom, opruimdienst, klusjes, verhuis….) als dit hen goed uitkomt.
Zo zien wij ons zelf meer en meer als een vastgoed(t)huis waar we onze klanten op verschillende momenten in hun leven de nodige vastgoedexpertise en woondiensten kunnen aanbieden..

Living Stone wil niet meer of minder dan uw levenslange vastgoedpartner zijn.
...

werkgebied Antwerpen